Mataró

Dale Steak House

La brasa com a nucli d’un projecte gastronòmic

Dale Steak House Restaurant Mataró
Publicat: 2022

Situat a la part alta del carrer Concepció de Mataró, trobem el flamant restaurant Dale Steak House. Un projecte amb poques setmanes de vida que ens presenta una proposta d’allò més sibarita on la brasa, les carns madurades i la tonyina vermella, en les seves mil i una versions, són les grans protagonistes d’una carta plena de matisos amb moltes ganes de prendre al comensal.

Perfecte per visitar en petit comitè, es tracta d’un restaurant atrevit que combina de manera magistral el saber fer d’una braseria de tota la vida amb l’esperit creatiu d’un restaurant gastronòmic de nova generació.

(…) una proposta d’allò més sibarita on la brasa, les carns madurades i la tonyina vermella, en les seves mil i una versions, són les grans protagonistes d’una carta plena de matisos amb moltes ganes de prendre al comensal.

El local

Més que una descripció detallada del local on s’ubica el restaurant – un gran menjador interior amb unes 15 taules si fa no fa-, el que ens agradaria transmetre en aquesta secció és el bon tracte i l’atenció personalitzada que els responsables del Dale Steak House han volgut donar al seu negoci. Una gestió propera i a la vegada professional que contribueixen molt positivament a l’experiència gourmet que es vol generar des de la cuina.

Pel que fa a accessos, comentar que el local es troba ubicat en un carrer de vianants molt proper al centre de Mataró. Així que us recomanem deixar el cotxe al pàrquing subterrani de la plaça de les Tereses o que intenteu aparcar en règim de zona blava en un dels carrers situats a les immediateses del restaurant.

Carne Brasa Mataro Fotografia: @dalesteakhouse
La seva cuina

Ens encanten els restaurants que aposten per un element diferencial a l’hora de dissenyar el discurs gastronòmic que envolta tots els seus plats. En el cas del Dale Steak House, aquesta figura és sense cap mena de dubte la brasa. Un nexe d’unió culinàriament interessantíssim, que en aquest cas ens porta a descobrir una carta elegant i suggerent on les carns gourmet de llarga maduració i una tonyina vermella d’alta qualitat tenen un paper destacat.

Així, entre els plats estrella de la seva carta, destaquem el seu interessant Steak Tàrtar fumat – elaborat amb picanya de vedella fumada i encenalls de poma -; el seu Txuletó de 45 a 90 dies de maduració de vaca rubia gallega; el seu pop a la brasa; el seu Osobuco de tonyina vermella amb salsa “txakoli” o el seu Gallete de tonyina vermella amb puré de moniato cruixent.

Plato de Dale Steak House en Mataro Fotografia: @dalesteakhouse Txuleton de Dale Steak House en Mataro Fotografia: @dalesteakhouse

En poques paraules…

🍷 Especialistes en carns madurades i totes les parts de la tonyina


🎩 Ambient informal – Ideal per visitar amb la parella – Plats Vegetarians
📕 Menú diari. 15,50€ – 9,50€ (Infantil)
💶 Preu mitjà de la carta: de 30€ a 50€ /persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : Dimecres a Diumenge. 🌛Nit : Dimecres a Dissabte
☎ 935 412 132 – 681 222 421

🌍 Carrer de la Concepció, 4. Mataró

🚗 Aparcament en zona blava o pàrquing privat de Plaça de les Tereses