Clorofil·la Càtering

Un servei de càtering i xef a domicili amb seu a Vilassar de Mar

Clorofil·la Càtering Vilassar

Un càtering d’alta volada ha obert les portes a Vilassar de Mar. Us presentem el Clorofil·la Càtering, una empresa inaugurada aquest mateix estiu liderada pel xef Ventura Mariné, que ens proposa una de les experiències més dinàmiques i atractives de l’univers gourmet a la comarca.

Un servei de càtering i xef privat jove i atrevit, disposat a convertir qualsevol celebració íntima en un petit esdeveniment gourmet. Una solució ideal si voleu gaudir de portes endins un aniversari, una reunió familiar, o un esdeveniment empresarial.

Esdeveniments fets a mida que, si destaquen per alguna cosa, és per l’aposta absoluta per l’excel·lència en tots els seus vessants

Concepte gastronòmic

Mossegades elegants elaborades al gust de cada client. Aquesta és la millor manera de definir-vos la manera d’entendre la cuina del Clorofil·la. Un concepte gastronòmic al qual, si bé li agrada jugar amb plats mediterranis i receptes de fusió amb molta influència asiàtica, destaca per sobre de tot per la seva gran capacitat d’adaptació als fogons. Un estil camaleònic, divers i vital, capaç de donar el millor de si mateix en multitud de contextos i atmosferes.

Plats Càtering Vilassar Fotografia: @clorofil.la_

Esdeveniments Clorofil·la

Sopars privats per a un grup reduït d’amics. Reunions familiars. Aniversaris i celebracions especials. La cartera de productes que ofereix aquest càtering de Vilassar de Mar és l’habitual en aquest tipus de negocis. Esdeveniments fets a mida que, si destaquen per alguna cosa, és per l’aposta absoluta per l’excel·lència en tots els seus vessants. Un detallisme que té en compte la presentació, cuina i context en cada un dels seus serveis.

Plats del catering Clorofil·la de Vilassar de Mar Fotografia: @clorofil.la_

En poques paraules…

? Servei de càtering i xef a domicili a Vilassar de Mar


? Menús fets a mida – Cuina mediterrània i plats de fusió amb influència asiàtica
? Aniversaris – Celebracions Familiars – Reunions d’amics
? Els nostres preferits: Bao de Menorca, Albergínies amb miso, Hot Dog Crab, Espatlla de Xai, Magret d’ànec a la brasa i Arròs del senyoret