Cinc cases per enamorar-se de Cabrera de Mar

Tranquil·litat i luxe en una de les viles més bucòliques de la comarca by Best Maresme

Cases Cabrera de Mar

Ubicada al bell mig d’una tranquil·la vall mediterrània i flanquejada pels aires imponents del mític castell de Burriac, Cabrera de Mar és sense por a equivocar-nos una de les viles maresmenques més bucòliques i tranquil·les de la comarca. Un poble residencial, de poc menys de 5000 habitants, on el món sembla adquirir el seu propi ritme vital.

Aparquem la gastronomia per uns instants per donar un cop d’ull a l’interessant catàleg de propietats de luxe que la immobiliària BestMaresme ofereix a la localitat. Sense cap mena de dubte, l’excusa perfecta per enamorar-se de Cabrera de Mar.

Donem un cop d’ull al catàleg de Best Maresme a Cabrera de Mar, una de les immobiliàries de luxe més sibarites de la comarca
? Intimitat amb vistes

Rodejada d’una immensa pineda, trobem aquesta bonica casa unifamiliar. Una àmplia propietat de 3677 m2 que destaca per les seves excepcionals vistes al mar.

Vivienda unifamiliar a Cabrera de Mar Fotografia: BestMaresme

? Modernitat rústica

Una casa de disseny contemporani que, sense deixar de ser moderna, segueix una línia rústic-mediterrània. Crida molt l’atenció la seva distribució repartida en pràctics cubicles dividits per nivells.

Casa rústica a Cabera de Mar Fotografia: BestMaresme

☀️ Còmoda i funcional

Una casa propera al centre del poble que destaca per la seva funcionalitat. Dividida en dues plantes, es tracta d’una construcció aixecada sobre una parcel·la de 1800 m2.

Una de les cases de Best Maresme a Cabrera de Mar Fotografia: BestMaresme

?️ Dins el nucli urbà

Una casa situada al nucli urbà de Cabrera de Mar, reformada amb l’objectiu de dotar de personalitat cada una de les seves estances. En destaquen els seus dos accessos situats en carrers paral·lels.

Una de les cases de Best Maresme a Cabrera de Mar Fotografia: BestMaresme

? Disseny i vistes

Línies modernes, suaus i diàfanes defineixen aquesta impressionant construcció situada en un bonic mirador de 2000 m2 a peu pla amb vistes al Mediterrani. Privacitat i disseny.

Casa a peu pla a Cabera de Mar Fotografia: BestMaresme