CN – Carles Nogués: el càtering com a experiència gastronòmica O com convertir casa teva en un restaurant d'alta cuina

El xef Carles Nogués

Article publicat: Hivern 2020

Quan ens pregunten pel servei de càtering d’en Carles Nogués, sempre l’etiquetem com una “experiència d’alta cuina”. Com un projecte de qualitat que porta el segell de confiança de dos currículums envejables, entre els quals figuren noms com el restaurant DOS Cielos dels germans Torres, el grup Iberostar o l’Hotel Hilton de Barcelona.

Parlem amb els seus dos responsables, l’Anna Cid i el mateix Carles Nogués, perquè ens expliquin la seva filosofia als fogons.

Busquem un servei proper, personalitzat, on el veritablement important sigui el “com fem sentir els nostres clients”
Què és CN – Carles Nogués?

Una empresa de càtering personalitzat, un xef privat, un mestre de cuina… Suposo que la definició que més encaixa amb el nostre caràcter és la de “creadors d’experiències gastronòmiques”. Busquem un servei proper, personalitzat, on el veritablement important sigui el “com fem sentir els nostres clients”. Tant a l’hora d’organitzar un sopar amb la família o l’hora de passar una bona estona amb els amics…

Plats del càtering Carles Nogués Fotografia: Carles Nogués A quin públic van dirigits els vostres serveis?

Principalment a un públic gourmet. Persones amb una alta sensibilitat per la gastronomia que vulguin convertir casa seva en un restaurant d’alta cuina. El nostre és un estil molt mediterrani que a la vegada, per experiència i per filosofia, aposta molt per la cuina d’autor. El steak tàrtar, per exemple, que nosaltres preparem amb piparres i amb un toc cruixent de formatge Idiazabal o els nostres gotets de pop amb pebre vermell de la Vera, són plats molt característics de la nostra manera d’entendre un pica-pica o un aperitiu. Mossegades amb personalitat. Després també preparem l’arròs melós de llebre o els nostres paccheri farcits de botifarra del perol per aquells serveis que demandin d’un plat principal. La idea és dissenyar un menú que s’adapti a cada client.

Platets Pica-Pica d'en Carles Nogués Fotografia: Carles Nogués Veiem també molta influència de la cuina japonesa…

La veritat és que en som uns autèntics admiradors, i juntament amb la gastronomia llatinoamericana, és una de les grans influències a l’hora de definir el nostre estil culinari. Hem treballat molt amb ella, i això, més enllà de com afecta els nostres plats, ens ha permès créixer com a cuiners i definir millor el que és la nostra empresa. Estem oferint sopars-temàtics de cuina nipona per exemple, o petits tallers pràctics enfocats al món del sushi…

Plats de sushi del xef Carles Nogués Fotografia: Carles Nogués En aquest punt volíem arribar. Com són aquests tallers de cuina que veiem que oferiu a la vostra cartera de productes?

Doncs és una mica un producte que hem desenvolupat en paral·lel al nostre servei de càtering. La idea del taller és fer que l’aniversari o la reunió d’amics sigui una cosa diferent, divertida i memorable. En tenim de pensats per a nens, com el nostre taller de galetes per exemple, o d’altres dissenyats per a adults, com el taller de sushi que comentàvem. Després també tenim activitats enfocades als arrossos o fins i tot a l’organització de la cuina. Forma part de la nostra manera d’entendre la gastronomia. De veure la cuina com una institució humana que forma part de nosaltres mateixos. Que en part és responsabilitat nostra convertir-la en una cosa senzilla, saludable i divertida.

Càtering Carles Nogués Fotografia: Carles Nogués Els canvis que ha portat la Covid en el món de la restauració faran que el vostre mercat creixi?

Entenem que sí. De fet, el nostre projecte ja neix una mica arran del confinament. Vam començar amb un canal a Instagram, on treballàvem molt el tema receptes i la difusió al voltant del món de la cuina. I de cop vam començar a rebre missatges de seguidors que ens preguntaven si els hi podíem preparar menús o fer plats per emportar. I com que vam veure que hi havia demanda, que el Maresme era un mercat perfecte pel tipus de servei gastronòmic que volíem oferir, ens vam decidir per constituir-nos com a servei de càtering i xef privat.

Tècnica Culinària del xef Carles Nogués Fotografia: Carles Nogués Per acabar, et volíem preguntar per Nadal, que ja el tenim a tocar. Heu dissenyat alguna proposta de cara les festes?

I tant! Hem preparat experiències gastronòmiques en format caixa-regal que pensem que agradaran molt als més sibarites de la casa. I després, també hem desenvolupat olis i sals aromatitzades que poden ser un regal perfecte per als amants dels fogons. Sense oblidar-nos dels nostres arrossos en format bullir i al plat, que juntament amb els càterings esperem que siguin una gran opció per aquest calendari de festes.

Un menú del xef Carles Nogués Fotografia: Carles Nogués

En poques paraules…

?‍? Càtering / Xef Privat


? Experiències Gastronòmiques: Menús a domicili, cursos de cuina, activitats gourmet…
☎️ 670 699 849