Mataró

Ca la Ceci

Cuina peruana d’estil gourmet

Ca La Ceci Restaurant Mataró
Actualitzat: 2002

Situat a segona línia de mar, just al davant de la carretera NII i a pocs metres del popular pas subterrani del Cargol, trobem Ca la Ceci. Un restaurant de mides reduïdes consagrat al que podríem definir com a autèntica cuina peruana tradicional.

Una proposta alegre, exòtica i plena de recursos interessants, molt indicada per conèixer de primera mà una de les cultures gastronòmiques més de moda en el panorama gourmet internacional.

Una proposta alegre, exòtica i plena de recursos interessants, molt indicada per conèixer de primera mà una de les cultures gastronòmiques més de moda en el panorama gourmet internacional

El local

Petit, menut, reduït, modest i humil però tan acollidor com el més casolà dels menjadors. Així és el lluminós local on s’ubica Ca la Ceci, una mena de “bistró” a la peruana de taules ajustades i tracte proper, decorat amb subtilesa i suavitat on no falten petits detalls homenatge al país natal de la seva extraordinària cuinera.

Pel que fa a l’exterior, comentar que el restaurant es troba ubicat just davant d’un gran aparcament a l’aire lliure en règim de zona blava, on podreu deixar el cotxe gratuïtament dins els horaris del restaurant.

Interior del restaurant Ca la Ceci de Mataró Fotografia: Ca la Ceci La seva cuina

Abordem el que sense cap mena de dubte és el gran punt fort del restaurant, la seva interessantíssima proposta culinària. I per fer-ho volem començar per trencar el que, probablement, sigui el gran prejudici quan ens enfrontem a plats aparentment tan estrambòtics com l’arròs chaufa o la causa Limeña. La cuina peruana és deliciosa i lluny del que pugui semblar a primera vista, s’assembla molt més a la gastronomia mediterrània del que podem pensar en primera instància.

D’aquesta manera – i no tingueu por a preguntar- us trobareu amb una carta rica i variada on volem destacar plats com el ja mencionat arròs chaufa, un saltat d’arròs que preparen amb pollastre o marisc; el cordero a la norteña, un interessant estofat amb carn macerada; els choros a la chalaca, un plat de musclos acompanyat de tot tipus de verduretes; i els ja coneguts cebiches, un dels plats insígnia de la casa.

Tiradito de Salmón de Ca La Ceci Fotografia: Ca la Ceci Un dels Cebiches de Ca La Ceci Fotografia: Ca la Ceci

En poques paraules…

🍷 Autèntica cuina peruana tradicional


🎩 Restaurant de mides reduïdes – Especialitzats en cebiche
📕 Menú diari. 14 € dm-dv

💶 Preu mitjà de la carta. 25 €/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : Dilluns a Diumenge. 🌛Nit : Dimecres a Dissabte.
🌍 Av. del Maresme, 327. Mataró

🚗 Aparcament en règim de zona blava just davant del restaurant (gratuït en horari de dinar i sopar)