La revista gastronòmica del Maresme


Anuncia’t a la nostra revista en paper!

Aquesta tardor començarem a publicar els nostres millors articles en format paper. Amb una tirada mensual de 1500 exemplars i un disseny molt especial, donarem a conèixer el bo i millor de la gastronomia del Maresme a un públic objectiu amb un perfil molt sibarita.

A qui li pot interessar anunciar-se a la revista?

A tot tipus de restaurants, tant aquells que treballen molt les xarxes socials i volen que el seu Instagram vagi més enllà del món digital, tant a aquells que volen començar a treballar aquest tipus de comunicació.

També a empreses relacionades amb el món de la gastronomia que busquen comunicar amb el nostre perfil de lector.

I el preu?

Hem intentat ser molt competitius amb els nostres preus i en el nostre disseny. A partir de 50 €, pots aparèixer a la revista en un format d’anunci gran i en condicions.

Estigues orgullós de la teva web!

De què serveix que el teu negoci tingui una pàgina web que no s’adapta bé a telèfons móvils? Quin sentit té que un usuari faci una cerca en castellà i després li surti una pàgina escrita en català? A Maresme Gourmet som experts en disseny web i màrqueting digital.

A qui va adreçat aquest servei?

A totes les empreses relacionades amb el món de l’hostaleria que volen fer servir la seva web com una eina per captar clients.

I els preus?

A Maresme Gourmet no volem deixar cap restaurant sense web, i per això tenim un programa on construïm webs optimitzades per 299 €. Si el que us fa falta és introduir millores a la web, com per exemple una arquitectura multiidioma, la tarifa pot rondar els 80 €.