La revista gastronòmica del Maresme

Esmorzars per a sibarites Quatre queixalades per començar el dia com uns autèntics senyors

Portada els millors esmorzars

Sense presses i ben entaulats. Aquest és, amb tota probabilitat, el punt bàsic que diferencia un simple esmorzar d’un bon àpat per a sibarites. A Maresme Gourmet ho sabem, i per això us hem volgut preparar un petit recopilatori amb alguna de les millors idees per esmorzar com uns autèntics senyors a la nostra estimada comarca. Que aprofiti!

Els millors esmorzars per començar el dia com uns autèntics sibarites

La D.O. (Alella)

Comencem aquest recopilatori amb la D.O. Una petita i deliciosa parada gastronòmica que podreu trobar al Mercat Municipal d’Alella. Un gastrobar d’idees contemporànies que ha sabut reinterpretar els nous aires culinaris de les grans metròpolis urbanes en una magnífica proposta a peu de mercat. Un apunt: heu de tastar tant sí com no la seva selecció de platets de cap de setmana a preu fix. Pur amor per al paladar.

Esmorzars per a sibarites: La DO Alella
Fotografia: @ladoalella

Bar Entremans (El Masnou)

Persiana oberta a partir de les 6 del matí, l’Entremans és un bar de mercat dels de tota la vida. Un restaurant senzill i sincer, on encarar la jornada entre somriures davant d’un bon plat de cullera amb hores de xup-xup. Molt recomanable si sou apassionats de la cuina de l’àvia. (Per cert, no us podeu perdre el seu repertori de plats amb bacallà. Exquisits!)

Esmorzars per a sibarites: Bar Entremans
Fotografia: @bar_entremans

Celler Jordana (Alella)

Aquest entrepà que apareix a la foto, de porchetta i formatge blue Stilton, parla per si sol. El Celler Jordana és una parada obligada si sou dels que us agrada esmorzar com uns autèntics senyors. Un espai perfecte per visitar a mig matí i deixar-se endur per la seva suculenta selecció de vins i tapetes de luxe. Festa Major.

Esmorzars per a sibarites: Celler Jordana
Fotografia: @cellerjordana

Natural (Vilassar de Mar)

Conegut pel gran públic per la seva faceta com a restaurant vegetarià, el Natural de Vilassar de Mar és també una excel·lent opció per gaudir d’un gran esmorzar gourmet. Una alternativa molt sana on els sucs naturals, les torrades veganes i els pastissos casolans són els protagonistes d’una carta d’esmorzars nutritiva i molt ben organitzada. Ideal per començar el dia sense presses.

Esmorzars per a sibarites: Restaurant Natural
Fotografia: @natural_restaurant

Guia de restaurants gourmet