La revista gastronòmica del Maresme

Tremendo Bar (Vilassar de Mar)

Situat al carrer Sant Joan de Vilassar de Mar, just davant de la plaça de l’Església, trobem des de fa un mes i escaig, el Tremendo Bar. Un petit gastrobar d’arrels sibarites, on gaudir sense etiquetes de petites mossegades seleccionades.
 
Autodefinit com un espai de Cuina&Copes, en podem distingir dos vessants ben diferenciades. Una primera de diürna, dedicada als esmorzars refinats i al vermuteig elegant; i una segona de més nocturna, enfocada per a tots aquells qui busquin gaudir sense presses d’un sopar informal a base de tapetes i entrepans.

…hem d’entendre la cuina del Tremendo Bar com una petita festa gastronòmica sense protocol. Una celebració vital, construïda a base d’idees senzilles que han estat treballades amb amor i dedicació.

El local

D’estil industrial amb petites influències retro, hem d’entendre el local on s’ubica el Tremendo Bar com una extensió arquitectònica de la filosofia desenfadada i divertida dels seus fogons. On el gust pels petits detalls i l’estètica marcada, en defineixen la seva personalitat.
 
Cal destacar, en aquest punt, la petita terrasseta que precedeix el local, ubicada a la zona de vianants del Carrer Sant Joan, un dels punts neuràlgics i històrics de Vilassar de Mar.
 
Comentar finalment, i pel que fa a l’aparcament, que si hi voleu accedir en cotxe, haureu de caminar cinc minuts per arribar al restaurant. Ja sigui perquè heu trobat lloc en un dels carrers adjacents al Carrer Colon – la zona d’aparcament gratuït més propera al restaurant- o perquè heu optat per les opcions de pagament, situades a la Plaça Vicenç Casanovas o a l’Edifici del Nou Mercat.


Fotografia: @tremendobar

La seva cuina

Lluminosa i totalment mediterrània, hem d’entendre la cuina del Tremendo Bar com una petita festa gastronòmica sense protocol. Una celebració vital, construïda a base d’idees senzilles que han estat treballades amb amor i dedicació.
 
D’aquesta manera, més enllà de les imprescindibles flautes i conserves que identifiquen el seu servei d’esmorzars i vermuts respectivament; trobem una carta creativa i plena de petites sorpreses sibarites. En destaquem el seu Hummus d’alvocat o el seu Salmó fumat amb els seus ous, en l’apartat de tapes; el seu Carpaccio de cogombre amb formatge de cabra, tomàquet semisec i ruca o la seva amanida de formatge blau amb figues i fruits secs, en el seu apartat de frescor estiuenca; i finalment el seu Wrap de tonyina i cranc amb enciam i maionesa, o el seu planxat amb pa de coca de paleta ibèrica amb formatge brie en la secció d’entrepans gourmet.
 
Tot acompanyat d’una selecció especial de vins i copes. Pel que fa a preus, situar la mitjana de la carta sobre els 15/20€ per comensal.


Fotografia: @tremendobar


Fotografia: @tremendobar


Fotografia: @tremendobar

Guia de restaurants gourmet