La revista gastronòmica del Maresme

Take Away per a Sibarites: Sushi-Ro (Vilassar de Dalt) Cuina japonesa d’elaboració tradicional, de producció casolana i petites influències mediterrànies.

Cuina japonesa d’elaboració tradicional, de producció casolana i petites influències mediterrànies. Amb aquestes tres premisses es construeix el Sushi-Ro de Vilassar de Dalt. Un Take Away & Delivery Premium de llarg recorregut, que des de l’any 2013 ofereix al gran públic una versió treballada i honesta de la gastronomia nipona contemporània.
 
Obert de Dimarts a Dissabtes, el seu preu mitjà ronda els 20€ per comensal en el cas de la carta (disposen d’un menú diari a 9,5€). I el temps d’espera aproximat se situa al voltant dels 45 minuts en el cas del servei a domicili.

“…hauríem d’entendre la cuina d’aquest negoci familiar com una sorpresa constant, a mig camí entre els clàssics de la cuina japonesa i les petites innovacions de base mediterrània.”

La seva cuina

Totalment adaptada als gustos catalans, hauríem d’entendre la cuina d’aquest negoci familiar com una sorpresa constant, a mig camí entre els clàssics de la cuina japonesa i les petites innovacions de base mediterrània. Així, al domini de tècniques bàsiques en la cuina japonesa, com la que defineix la preparació de l’arròs o el filetejat del peix, hem de deixar espai per petites llicències en l’elaboració de noves receptes de base occidental.
 
Dit això, destaquem delícies tan creatives de la seva carta com les seves delicioses Gyozes de crema de tòfona negra i formatge pecorino o els seus Uramakis top-foie. Imprescindibles de la cuina japonesa com els seus Nigiris d’Anguila o els seus fideus Yakisoba. I petites joies de la corona, com el seu sublim Tàrtar de Tonyina Bluefin o el seu exquisit Cebiche de Salmó Cítric.


Fotografia: Sushi-Ro

Sistema de Recollida

Tot i que li hem volgut posar l’etiqueta de Take Away, dos són els sistemes que utilitza el restaurant a l’hora de servir els seus encàrrecs.
 
Un primer gestionat des de la primera botiga, per a tots aquells qui es vulguin acostar a recollir el seu encàrrec personalment i així escurçar el temps d’espera (compten amb una plaça d’aparcament especial per a recollides).
 
I un segon a domicili, des d’on serveix a la zona del Masnou, Alella i Teià i a la zona de Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrils i el Pla de l’Avellà, amb un temps d’espera aproximat de 45 minuts.


Fotografia: Sushi-Ro

Menús

Finalment volem ressenyar els seus menús, una opció ideal per a tots aquells qui busquin l’estalvi i la comoditat. D’una banda trobem el seu menú diari, amb una gran presència de plats asiàtics (tailandesos, xinesos, vietnamites…) a un preu de 9,5€. I un segon menú de Sushi amb packs per a 1, 2 i 4 persones, amb preus que van dels 11,90€ fins als 56,80€. Per cert, no deixeu de preguntar la seva interessant bateria de plats fora de carta. L’èxit està assegurat.


Fotografia: Sushi-Ro

Guia de restaurants gourmet