La revista gastronòmica del Maresme

">

Restaurant Milfulls (Vilassar de Dalt)

Establert al centre urbà de Vilassar de Dalt, en una antiga casa de poble ubicada en un carrer de vianants tranquil i discret, trobem el restaurant Milfulls. Un projecte familiar, íntim i acollidor que aposta per la cuina de mercat, els productes de proximitat i la creativitat pròpia de la gastronomia contemporània internacional.
 
Pensat per gaudir sense presses d’una bona conversa o d’una vetllada entranyable, el restaurant Milfulls és el destí ideal per a parelles enamorades, famílies felices i grups d’amics fanàtics del bon menjar.

Pensat per gaudir sense presses d’una bona conversa o d’una vetllada entranyable, el restaurant Milfulls és el destí ideal per a parelles enamorades, famílies felices i grups d’amics fanàtics del bon menjar.

El Local

Dividit en diversos menjadors amplis i ben distribuïts, el disseny del local lliga perfectament amb la filosofia càlida, distesa i, fins i tot, orgànica sobre el que ha estat construït. Així, tres menjadors i una petita terrasseta amagada a la part alta de l’edifici, donen lloc a un ambient senzill i agradable, pensat per oferir un servei atent, dinàmic i en certa manera exclusiu.
 
Si passem a analitzar qüestions pràctiques, comentar un parell d’aspectes importants. El primer, la necessitat de reservar amb antelació, ja que a causa de l’equip reduït del restaurant, solen treballar en torns de 6 a 8 comensals a la vegada. El segon, el cotxe, que us recomanem aparcar al pàrquing municipal gratuït de la Quintana (amb accés des del carrer Ignasi Iglesias) situat a escassos 50 metres del restaurant.


Fotografia: @milfullsrestaurant

La seva cuina

Divertida i sempre disposada a sorprendre el comensal, ja sigui des de l’atreviment en els seus plantejaments o en la inspiració en les seves influències, podríem definir la cuina del Milfulls com una proposta lúdica i a la vegada responsable. Una combinació treballada i sincera entre el respecte per la matèria primera i l’artesania en els seus processos d’elaboració.
 
Dit això, alguns dels plats que destaquen de la seva carta de delicatessen poden ser el seu milfulls de mi cuit i poma caramel·litzada o els seus raviolis de gorgonzola, pera i nous en el seu apartat de primers plats, i el seu filet de vedella amb salsa d’Oporto o el seu llobarro al forn, en l’apartat de segons. Sense oblidar la seva carta de postres casolans, entre els quals destaquem les seves delicioses textures de xocolata.
 
Pel que fa a rang de preus, comentar que el preu mitjà per comensal ronda els 30/40€, i que disposen d’un menú diari en dies laborals de 17€. Apuntar, finalment, la recomanació de visitar-los en dies entre setmana, on la seva filosofia exclusiva i dedicada guanya encara una mica més en atenció i dedicació.


Fotografia: @milfullsrestaurant


Fotografia: @meritxell2925

Quin tipus
de restaurant
busques?