La revista gastronòmica del Maresme

Dynamic Restaurant (Caldes d’Estrac) Inspiradora i jovial, hem d’entendre la cuina del restaurant com una barreja refrescant i moderna dels grans clàssics de la cuina catalana, amb les propostes més delicades i valentes de la gastronomia més actual.

Situat a la part alta de la riera de Caldes d’Estrac, a l’espectacular sisena planta de l’hotel que li dóna nom, trobem el Dynamic Restaurant. Un projecte gastronòmic de nova creació, que des de fa tot just un parell de mesos ofereix, acompanyat d’unes vistes majestuoses, una versió creativa i moderna de la cuina catalana de proximitat.
 
D’accés lleugerament secret (cal que us adreceu al hall de l’Hotel per poder entrar a l’ascensor que us portarà fins al restaurant) es tracta d’un espai obert i totalment viu. Fet a mida per a tots aquells qui busquin un trosset de cel on gaudir dels plaers de la bona vida.

Emplaçat a la sisena planta de l’edifici, el local on s’ubica el restaurant destaca per sobre de tot per les seves imponents vistes de Caldes d’Estrac.

El local

Emplaçat a la sisena planta de l’edifici, el local on s’ubica el restaurant destaca per sobre de tot per les seves imponents vistes de Caldes d’Estrac. Un paisatge paradisíac, capaç de barrejar el mediterrani més salvatge amb la pau i la calma d’un bonic poble costaner. Una visió pràcticament celestial, que lliga perfectament amb el caràcter natural i fresc del mobiliari i la decoració triats per vestir el restaurant.
 
Una planta més amunt, cal destacar també la seva extraordinària terrassa. Un solàrium realment màgic, que si ve no pertany estrictament al restaurant (el menjador es troba únicament a la planta-restaurant), suposa un valor afegit per a tots aquells a qui els agradi fer una copa abans o després de sopar.
 
Pel que fa a aparcament, comentar que la millor opció és deixar el cotxe en règim de zona blava, en un dels carrers pròxims al local.


Fotografia: @dyrestaurant

La seva cuina

Inspiradora i jovial, hem d’entendre la cuina del restaurant com una barreja refrescant i moderna dels grans clàssics de la cuina catalana, amb les propostes més delicades i valentes de la gastronomia més actual.
 
El que traduït a plats podrien ser propostes tan encantadores com la seva paella vegana amb verduretes a l’estil thai, el seu Tataki marinat amb miso, soja i oli de sèsam amb tonyina D.O. Balfegó o el seu Salmó Noruec a la planxa amb puré de Pèsols del Maresme, en l’apartat més creatiu. I plats com la seva Esqueixada de Bacallà de tota la vida, el seu Arròs de Llamàntol o els seus Musclos de roca al vi de “Jerez”, en la seva proposta més clàssica.
 
Finalment i pel que fa a preus, comentar que disposen d’un menú diari de migdia a un preu de 16€ i un altre de cap de setmana per 25€. I que si opteu per la seva carta, us trobareu amb un preu mitjà per comensal al voltant dels 25/30€.


Fotografia: @helenacdm


Fotografia: @bbarrow


Fotografia: @bbarrow

Guia de restaurants gourmet