La revista gastronòmica del Maresme

Cuina Mediterrània

L’Antiga Fusteria (Alella) Inspiració mediterrània, cuina catalana i petites tapetes per a sibarites

Meraki 17 (Mataró) Una proposta refrescant i plena d’energia, centrada en la cuina catalana, enfocada a les degustacions i als platets per compartir. El somni d’una nit d’estiu per aquells qui busquin un restaurant especial on escapar-se amb la parella.

La D.O. (Mercat Municipal D’Alella) La D.O. és una petita taverna gastronòmica en forma de bar, que ofereix una de les millors seleccions de tapes i platets de la comarca.

Dynamic Restaurant (Caldes d’Estrac) Inspiradora i jovial, hem d’entendre la cuina del restaurant com una barreja refrescant i moderna dels grans clàssics de la cuina catalana, amb les propostes més delicades i valentes de la gastronomia més actual.

Tapatip (Sant Vicenç de Montalt) Un petit restaurant especialitzat en platets i tapetes d’autor, que basa la seva manera d’entendre la gastronomia en una versió creativa i fresca de la cuina mediterrània.

Papageno by Nomad (Cabrera de Mar) Podríem definir la cuina del Papageno by Nomad com una proposta lúdica-festiva, on el refinament i la sinceritat ens expliquen la seva manera de treballar.

Terrassa del restaurant Papageno by Nomad de Cabrera de Mar

Som Terra Restaurant (Mataró) Enamorats dels productes frescos i la feina ben feta, la seva és una línia tradicional amb un punt d’innovació, amb racions generoses i plats ben treballats.

Natural (Vilassar de Mar) La cuina del Natural és una barreja de gustos i textures original i suculenta. Un crit a l’ecologisme, als productes de proximitat i al respecte per un mateix, fonamentada en un receptari creatiu i a la vegada atractiu pel comensal.

Nomad Gastrobar (Cabrera de Mar) “No existeix una modernitat sense una bona tradició”. Aquest és el punt de partida per entendre la cuina de l’Albert i en Marc, els dos xefs responsables de la direcció gastronòmica del Nomad.

Restaurant Xeflis (Cabrils) Especialitzat en plats de cullera i receptes casolanes, la seva és una cuina familiar, a mig camí entre la frescor de la cuina catalana i el caràcter sincer i tradicional de la cuina asturiana.

Guia de restaurants gourmet