La revista gastronòmica del Maresme

Cuina Internacional

Yume Sushi & Oysters Ple de llum i de vida, el restaurant Yume Sushi & Oysters és una versió distingida i refinada de les famoses barres japoneses.

La barra japonesa del restaurant Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç de Montalt

Hapo Sushi Sake Bar (Mataró) La cuina del Hapo Sushi Bar aposta per la barreja de cultures a través d’una proposta gastronòmica divertida i sofisticada, que juga amb els gustos més intensos de la cuina oriental, la cuina americana i la cuina mediterrània.

Lumber. American Wood Restaurant (Mataró) El local destaca per tenir una decoració moderna i a la vegada rústica, que transporta al visitant a un univers i a un imaginari molt lligat a aquest concepte de restaurant tradicionalment americà.

Logotip del restaurant Lumber de Mataró

La Pizzeria de l’Hort (Cabrils) La cuina de la Pizzeria de l’Hort és la típica de la gastronomia italiana. Pasta fresca, carpaccios, risottos i una gran varietat de plats originals amb un marcat sentiment mediterrani.

Trattoria d’Autore (Port del Masnou) Un restaurant d’accent internacional i esperit creatiu, que ofereix als seus visitants una versió moderna, fresca i sobretot contemporània dels clàssics de la gastronomia italiana.

Guia de restaurants gourmet