La revista gastronòmica del Maresme

Cuina Internacional

Lumber. American Wood Restaurant (Mataró) El local destaca per tenir una decoració moderna i a la vegada rústica, que transporta al visitant a un univers i a un imaginari molt lligat a aquest concepte de restaurant tradicionalment americà.

Hapo Sushi Sake Bar (Mataró) La cuina del Hapo Sushi Bar aposta per la barreja de cultures a través d’una proposta gastronòmica divertida i sofisticada, que juga amb els gustos més intensos de la cuina oriental, la cuina americana i la cuina mediterrània.

Yume Sushi & Oysters Ple de llum i de vida, el restaurant Yume Sushi & Oysters és una versió distingida i refinada de les famoses barres japoneses.

La Pizzeria de l’Hort (Cabrils) La cuina de la Pizzeria de l’Hort és la típica de la gastronomia italiana. Pasta fresca, carpaccios, risottos i una gran varietat de plats originals amb un marcat sentiment mediterrani.

Trattoria d’Autore (Port del Masnou) Un restaurant d’accent internacional i esperit creatiu, que ofereix als seus visitants una versió moderna, fresca i sobretot contemporània dels clàssics de la gastronomia italiana.

Guia de restaurants gourmet