La revista gastronòmica del Maresme

Cuina Creativa

Natural (Vilassar de Mar) La cuina del Natural és una barreja de gustos i textures original i suculenta. Un crit a l’ecologisme, als productes de proximitat i al respecte per un mateix, fonamentada en un receptari creatiu i a la vegada atractiu pel comensal.

Els Garrofers (Alella) Un establiment especialitzat en cuina catalana contemporània que ofereix als seus comensals una proposta gastronòmica suau i delicada, centrada en els productes de proximitat i les receptes més mediterrànies.

Apta. Platets i Vins (Vilassar de Dalt) Una proposta culinària d’esperit jove, centrada en els platets mediterranis i les petites creacions contemporànies.

Interior del restaurant Apta de Vilassar de Dalt

Suka (Mataró) Receptes impossibles, ingredients exòtics i una manera de treballar que sempre mira de reüll els cuiners més creatius del panorama gastronòmic.

Restaurant SUKA (Mataró)

Dos Cuiners (Mataró) Podríem definir la cuina del DOS Cuiners com una aventura gastronòmica, a mig camí entre la tradició i la llibertat que sovint ofereix la cuina d’autor.

Restaurant Dos Cuiners de Mataró

La Marineta (Mataró) Un restaurant obert, lluminós i festiu capaç de fer aturar les agulles del rellotge amb una proposta gastronòmica tant atrevida com seductora. Sens dubte, un lloc ideal per gaudir d’un àpat especial.

El Jardí del Vellard (Sant Vicenç de Montalt) Cuina creativa amb productes de proximitat

Menjador interior de El Jardí del Vellard

Guia de restaurants gourmet